Masum 142. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 televizyon kanalının sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 142. Bölümünde Anita ve Ahem yüzleşecek. Ahem’in Gopi ile zorla evlendirildiğini söyleyen Anita, Ahem’in aslında kendisiyle evlenmek istediğini söyleyecek. Ahem ise bu sözleri onaylayacak. Bu konuşmaya şahit olan Gopi ise gözyaşlarını tutamayacak. Anita, Ahem’in kendisine olan ilgisini sonuna kadar kullanmaya devam ederken, Gopi’nin ise üzüntüsünü katlanacak. Ahem Gopi’ye doğum günü partisinde bir köşede durduğu için çok kızacak. Onu partiye zorla götürmediğini söyleyip, onun gelmemesi durumunda partiye Anita ile katılabileceğini söyleyecek. Ahem ile Anita’nın yakınlaşmasından dolayı büyük üzüntü yaşayacak olan Gopi’nin bundan sonra ne yapacağının sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 11 Ağustos fragmanı özeti yayına girdi. Salı günü saat 16.10’da son bölümü ile ekranlarda olacak dizi yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

MASUM 142. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 142. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Ahem ile Gopi arasındaki ipler gerilecek. Anita, Ahem’i kendi tarafına çekmeyi başaracak. Gopi ise gelişmelerden dolayı gözyaşlarına boğulacak. Anita ile Ahem’in diyaloglarına şahit olan Gopi duyduklarına inanamayacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 11 AĞUSTOS FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 11 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolü paylaştığı dizinin bir önceki bölümünde Ahem için yapılan doğum günü partisinde gerilim yaşanmış, Kokila ve Rashi, Anita’nın Ahem’e olan yakınlığından dolayı rahatsızlık duyarak Gopi’ye yardımcı olmaya çalışmıştı.

DEVAM EDEN KANAL 7 HİNT DİZİLERİ

  • Masum dizisi (Her gün, saat: 16.10)
  • Kördüğüm dizisi (Her gün, saat: 19.00)
  • Aşk Bir Rüya dizisi (Her gün, saat: 21.00)
  • Deli Divane dizisi (Her gün, saat: 00.30)
  • Güz Masalı (Çok yakında her gün)