Masum 143. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Birbirine zıt karakterde 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin dram dolu hikayesi Modi ailesinin konağında devam ediyor. Modi ailesinden Ahem ile evlenen Gopi ve Jigar ile evlenen Rashi, dizinin ana karakterleri olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Gopi rolünde Giaa Manek’in ve Rashi rolünde Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu Hint dizisi, Kanal 7’de her gün saat 16.10’da ekrana geliyor. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım sloganı ile ekranlarda yerini alan Hint yapımı Masum dizisinin yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 12 Ağustos özeti fragmanı yayına girdi.

MASUM 143. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 143. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümlerinde Anita’nın Modi ailesinin konağına gelmesi ile işler karışmaya başlamıştı. Ahem, eski aşkını karşısında görünce eski duyguları yeniden ortaya çıktı. Gopi ise Ahem’deki değişikliği görerek büyük üzüntüye kapıldı. Kokila ise oğlu ile gelininin hareketlerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Masum 143. bölüm özeti fragmanını izlemek için tıklayın...

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI

Masum dizisi 12 Ağustos özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizi 143. Bölümü ile Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Hint dizisinde heyecan tırmanıyor.