Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri tüm hızıyla devam ediyor. Hint dizileri yeni bölümleri ortaya çıktı. Masum dizisi izle araması yaparak Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 15 Mayıs 2020 Cuma özeti ve fragmanı izlemek için araştırma yapan izleyicilere sevindirici haber geldi. Masum dizisinin son bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Ahem’in yüzünden evden ayrılmak zorunda kalacak. Eve gelen misafir ise Modi ailesinde büyük bir etki yapacak. Bu sürpriz ziyaretçinin kim olduğu 54. Bölümde ortaya çıkacak. Masum dizisi 54. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu ve dizi severler ile buluştu. Birbirine tamamen zıt karakterde olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncuları Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat hikayeleri

MASUM 15 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 15 Mayıs özeti ve fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un yeni bölümünde Ahem, Kokila’nın karşısına çıkacak ve verdiği sözü tutup Gopi’yi evden göndermesini söyleyecek. Kokila ise Gopi’nin gitmesini istemeyecek ancak Ahem annesinden Gopi ile konuşmasnı isteyecek. Çaresiz bir durumda olan Kokila durumu herkese anlatacak. Duyduklarına inanamayan ve neye uğradığını şaşıran Gopi ise eşyalarını toplayıp gözyaşları içinde evden ayrılacak.

MASUM 54. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 54. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severler için yayınlandı. Masum’un son bölümünde Gopi evden ayrılınca Modi ailesinin tüm işleri aksayacak. Ahem dışında herkes Gopi’nin yokluğundan çok etkilenecek. Eve gelen sürpriz misafir ise her şeyin karışmasına sebebp olacak. Modi ailesinin bekleyen sürpriz yeni bölümde izleyicinin karşısına çıkacak.