Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri yeni bölümleri yayınına devam ediyor. Masum dizisi izle aramalarına cevap arayan izleyiciler için Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 17 Mayıs 2020 Pazar fragmanı ve özeti yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Rashi, büyükannenin sandığına sahip olmak için her şeyi yapacak. Gopi’yi odasında gören büyükanne ise onun sandığı açmaya çalıştığını düşünecek. Kokila, Gopi’nin masumiyetini kanıtlamak için harekete geçecek. Konakta işlerin karışacağı yeni bir bölüm dizi severler ile buluşacak. Kanal 7’nin sevilen dizisi Masum’un yeni bölüm fragmanı olan Masum 56. Bölüm özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Zıt karakterdeki iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsünde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrolde yer alıyor. Kanal 7’de saat 16.10’da yayınını sürdüren dizi büyük bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor.

Masum dizisi başrol oyuncuların gerçek hayat öyküleri

MASUM 17 MAYIS PAZAR ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 17 Mayıs 2020 Pazar fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un yeni bölümünde Rashi, Gopi’yi her fırsatta azarlayacak ve onun Modi evinde misafir olduğunu söyleyecek. Kokila ise bunu öğrenince Rashi’yi sert şekilde uyaracak. İyice hırslanan Rashi, Gopi’yi yenip sandığın sahibi olmak için uğraşmaya devam edecek.

MASUM 56. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 56. Bölüm özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masum’un son bölümünde Gopi, büyükannenin odasına girecek ve elindeki tepsiyi düşürecek. Gopi’yi sandığın yanında gören büyükanne ise onun sandığı açmak istediğini düşünecek. Kokila’ya gördüklerini anlatan büyükanne, Gopi’nin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyecek. Kokila ise gelininin yalan söylemeyeceğine emin olduğunu belirtecek. Sandığı açmaya çalışan kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışan Kokila büyük bir sürprizle karşılaşacak.