Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor ve Masum dizisi izle aramaları her geçen gün daha da artıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin yeni tanıtımları ekrana geliyor. Masum son bölüm özeti olan Masum 18 Mayıs 2020 Pazartesi özeti ve fragmanı yayına girdi. Masum’un yayınlanacak yeni bölümünde Rashi’nin sandık sevdası yeni bir boyuta taşınacak ve sandığı ele geçirmek için bu kez annesine danışacak. Büyükanne’nin gerçeği fark etmemesi için Gopi ile bir arada olan Ahem ise isyan bayraklarını çekmeye bir adım daha yaklaşacak. Hindistan yapımı dizi kendi ülkesinde yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kırdı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı bir dizi olan Masum, Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri arasında yer alıyor. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinin özet ve fragman detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 18 MAYIS 2020 PAZARTESİ ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 18 Mayıs 2020 Pazartesi özeti ve fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Büyükanne’nin doğruları öğrenmemesi için Gopi ile aynı odada kalmak zorunda kalan Ahem, bu durum karşısında daha da sinirlenecek ve Gopi’yi azarlamaya devam edecek. Rashi ise tamamen sandığa odaklanacak. Sandık için annesinden akıl alırken, Kokila’da şüphesinin peşinden gidecek ve Rashi’yi takip edecek.

MASUM 57. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 57. Bölüm özeti ve fragmanı izleyici ile buluştu. Masum’un yeni bölümünde Ahem ile Gopi’nin daha da yakınlaşmasını isteyen Büyükanne, yeni bahanelerle bu yakınlaşmayı sağlamaya devam edecek. Bu durum karşısında çok zorlanan Ahem ise ne yapacağını şaşıracak. Ahem’in yeni hamleleri ve dizinin son bölümü yarın ekranlarda olacak.

Yeni başlayan diziler 2020