Hint dizilerini büyük ilgiyle takip eden dizi severler, masum dizisi izle ve Hint dizi fragmanları izle aramaları yaparak sevdikleri dizilere ulaşmaya çalışıyor. İzleyicilere güzel haber Kanal 7’den geldi. Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 19 Mayıs Salı fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin yayınlanan bir önceki bölümünde Ahem’in zor anları ekrana yansımıştı. Gopi ile aynı odada kalmak zorunda kalan Ahem’in tepkileri ve Gopi’yi azarlamaya devam etmesi ekranlara gelmişti. Diğer taraftan ise Rashi sandık için her şeyi göze alabileceğini kanıtlamış ve yeni hamlelerde bulunmuştu. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 58. Bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM 19 MAYIS SALI ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisinin yeni bölüm özeti olan Masum 19 Mayıs Salı özeti ve fragmanı izleyici ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınına devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimleri yer alıyor.

MASUM 58. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 58. Bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Dayısı tarafından büyütülen Gopi’nin öyküsü ve Urmila ile Rashi’nin Gopi’ye çektirdiği eziyetler Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Masum Hint dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi kim? İşte o kadro ve hikaye