Dizi fragmanları izle ve Hint dizileri yeni bölümleri için ilgi gösteren izleyiciler için Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 20 Mayıs Çarşamba özeti ve fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizileri arasında yer alan Masum’un yeni bölümünde Kokila büyük bir sınavla karşı karşıya kalacak. Büyükannenin isteği üzerine Gopi’nin sorumluluğunu Hetal’a veren Kokila, Rashi’nin sorumluluğunu kendi üstüne alacak ve Rashi’nin umursamaz ve iş bilmez hallerini görerek sinirlenecek. Masum son bölüm özeti olan Masum 59. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizi Kokila Modi’nin bir gelin arayışı ile başlamış ve Gopi gelin olarak seçilmişti. Kanal 7’de yayınlanan Masum dizisi yine büyük bir kitle tarafından takip edilen İkimizin Yerine adlı dizinin final yapmasının ardından başlamıştı. Masum dizisi özet ve fragman detayları ortaya çıktı.

MASUM 20 MAYIS ÇARŞAMBA ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 20 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı ve özeti yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde konaktaki gerilime bir çözüm üretmek isteyen büyükanne, Kokila ve Hetal’ın rollerini değiştirir ve Gopi’nin sorumluluğunu Hetal’a, Rashi’nin sorumluluğunu ise Kokila’ya verir. Çözüm olması gereken bu değişiklik konakta yeni gerilimlere yol açacak.

MASUM 59. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 59. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Masum’un son bölümünde Rashi, 7 gün boyunca Kokila’nın yönetimine gireceğini öğrenince şok şaşırır. Evin diğer gelinleri de değişimden memnun olmayınca işler daha karışır. Yeni bölüme Kokila ve Rashi arasındaki gerilim damga vuracak.