Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen Hint dizileri yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 21 Mayıs Perşembe özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Modi ailesi komşuları ile sorun yaşayacak. Gürültü problemi ile başlayan sürtüşme karşılıklı restlere ve kriket maçına kadar uzanacak. İki aile maçta kozlarını paylaşacak. Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 60. Bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Saflığın, sevginin ve gerçek aşkın dizisi olan Masum, masumiyetin hırsla harmanlandığı bir yapım olarak Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Masum’un 21 Mayıs yayın detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 21 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 21 Mayıs 2020 Perşembe özeti ve fragmanı geldi. Dizinin son bölümünde komşu aile ile problem ortaya çıkacak. Komşu aileden Sarita sokakta maytap patlatıp gürültü yapacak. Büyükannenin rahatsızlığı sebebiyle bu gürültüyü susturmak isteyen Ahem ise maytapları onlardan alacak ve sesi azaltacak.

MASUM 60. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 60. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Dizinin 60. Bölümünde kriket maçında Modi ailesi ile Sarita’nın ailesi maç yapacak. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı yapım yeni bölümü ile Kanal 7 ekranlarında olacak.

Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat öyküleri