Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Masum 60. Bölümü ile devam edecek. Masum 21 Mayıs özeti ve fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti yayına girdi. Masum’un 60. Bölümünde büyükannenin kulağından rahatsızlanmasının ardından sessizlik için konakta çıt çıkmayacak. Ancak komşular maytap patlatmaya başlayınca duruma Ahem el koyacak. Daha sonra komşular Modi ailesinin evine baskın yapacak ve restleşme yaşanacak. Sarita ise Kokila’yı kriket maçına davet edecek. Maçın akıbeti 60. Bölümde ortaya çıkacak. Sevilen dizinin yayın detayları ve fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

MASUM 21 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 21 Mayıs özeti ve fragmanı yayına girdi. Modi ailesinin kriket maçı yapacağı yeni bölümde heyecan katlanacak. Birbirlerinden tamamen zıt olan 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü Kanal 7 ekranlarında yayına devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI GELDİ

Masum dizisi 60. Bölüm fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi her gün saat 16.10’da son bölümü ile yayınlanıyor.