Masum dizisinin merakla beklenen yeni bölüm özeti ekranlara geldi. Masum 238. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Hint dizisi severlerle buluştu. Masum dizisinin son bölümünde Rada Umang’la evlenecek ve Modi ailesinin evine yerleşecek. Umang gerçek karısını da Modi ailesinin evine getirecek. Kokila ve Gopi ise bu ikiliden şüphe edecekler. Umang’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan Kokila ve Gopi’nin başarılı olup olmayacağı yeni bölümde yanıt bulacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 15 Kasım Pazar fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizinin 238. Bölümü Pazar günü yayınlanacak.

MASUM 238. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 238. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Umang, Modi ailesinden intikam almak için beraberinde gerçek karısını da eve getiriyor. Karısını ise yengesi Tripti olarak tanıtıyor ve gizli planını kurarak Ahem’i öldürmeye çalışıyor. Gopi ise Tripti’de bir gariplik olduğunu seziyor ve onu göz hapsine alıyor. Tripti ise Rada ile Umang’ın yalnız kalmasına izin vermiyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU – MASUM 15 KASIM PAZAR FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 15 Kasım Pazar fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Umang Tripti ile ilgili şüphelerini Kokila’ya anlatacak. Kokila ise Gopi’yi haklı bulup ikiliyi gözlemlemeye başlayacak.