Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu yapımlar arasında en dikkat çeken Hint dizisi ise Masum oldu. Masum 239. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum dizisinin yeni bölümünde ortalık daha da karışıyor. Kokila ve Gopi, Umang’ın planlarını engellemek için harekete geçiyor. Aynı zamanda Tripti ile Umang’ın evli olduğunu öğrenip büyük bir şaşkınlık yaşıyorlar. Kokila ve Gopi’nin ortaya çıkan yeni gerçeklerin ardından ne yapacağı sorusu ise yeni bölümde yanıt buluyor. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 16 Kasım fragmanı ve özeti izleyicinin beğenisine sunuldu. Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisinin oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh ve Rupal Patel isimleri rol alıyor.

MASUM 239. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 16 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 16 Kasım Pazartesi fragmanı özeti olan Masum 239. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Gopi ve Kokila, Tripti’nin odasında bir evlilik kolyesi bulup Umang’ın kolyeyi görünce ne yapacağını anlamak için harekete geçecekler. Umang ise kolyenin Rada’ya ait olduğunu söyleyip hedef şaşırtmaya çalışacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayınlandı. İlgiyle beklenen yeni bölüm Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Kokila ve Gopi’nin Umang ve Tripti’ye karşı harekete geçeceği bir bölüm izleyici ile buluşacak.