Kanal 7’nin her gün yayınlanan Hint dizilerinden olan Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 24 Mayıs özeti fragmanı yayına girdi. Yine çok konuşulacak ve heyecanla takip edilecek bir bölüm ekranlarda yerini alacak. Dizinin 24 Mayıs’ta yayınlanacak bölümünde tüm aile sofraya oturacak ve yemek yiyecek. Pilavı Rashi’nin pişirdiğini zanneden ev ahalisi Rashi’ye teşekkür ederken, Hetal pilavı Gopi’nin pişirdiğini söyleyecek. Büyük bir iştahla pilavı yiyen Ahem ise yemeği Gopi’nin yaptığını öğrenince iştahının kapandığını söyleyip pilavı yemeyecek. Kokila ise duruma müdahale edecek ve pilavın Ahem’in tabağına konulmasını sağlayacak. Daha sonra ise Gopi’yi öven cümleler kuracak. Bu duruma çok içerleyen Rashi ise yeni bir hamle ile sandığı ele geçirmeye çalışacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 63. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM 24 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 24 Mayıs özeti fragmanı ekranlara geldi. Masum’un 24 Mayıs 2020 Pazar günü saat 16.10’da yayınlanacak yeni bölümünde Gopi’nin birçok konuda kendisinden üstün olmasını ve aile büyükleri tarafından övülmesini kabullenemeyen Rashi annesi ile sandık planını sürdürecek. Urmila Rashi’ye uyku hapı verecek ve Rashi sütlaç hazırlayıp büyükkaneye götürecek.

MASUM 63. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 63. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde büyükanne sütlacı yemeyecek ve Kokila’nın yemesini isteyecek. Rashi’nin hareketlerinden şüphelenen Kokila ise ilaçlı sütlacı Rashi’nin yemesini isteyecek. Kendi kazdığı kuyuya düşen Rashi’nin sütlacı yiyip yemeyeceği 63. Bölümde belli olacak.