Masum 240. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizisi kendi ülkesinde ilk yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmış ve birçok televizyon ödülü kazanmıştı. Dizinin oyuncuları ise bu yapımla Hindistan’ın en popüler isimleri arasına girmişti. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümleri günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor. Önemli izlenme rakamlarına erişen dizinin 240. Bölümü Salı günü izleyicilerle buluşacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 17 Kasım özeti fragmanı ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM 240. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 240. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Salı günü yayınlanacak yeni bölümde yine önemli gelişmeler olacak ve dizi severleri ekran başına kilitleyecek sahneler yayınlanacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 17 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 17 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı yapım, masumiyetin hırsla harmanlandığı bir atmosferde geçiyor.