Masum 241. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 241. Bölümünde Umang ve Tripti düğünden hemen önce kaçma planları yapacak. Herkesi bayıltıp evdeki tüm altın ve paraları toplayan ikiliyi ise büyük bir sürpriz bekleyecek. Rashi ise bu süreçte Gopi ve Kokila’ya destek olmaya karar verecek. Kokila, Umang ve Tripti’nin düğünde bir plan yapacaklarını düşünecek. Düğün gecesi harekete geçen ikiliyi durduran şey ise herkesi çok şaşırtacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 18 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve izleyiciler ile buluştu. Yeni bölüm detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 241. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 241. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin son bölümünde yer yerinden oynayacak. Ahem ve Umang büyük bir kavgaya tutuşacak ve Ahem Umang’ı dövecek. Fragmana yansıyan bir sonraki görüntüde ise Umang’ın kanlar içinde yattığı görülüyor. Gopi, Umang’ı kendisinin öldürdüğünü söyleyince Rada’dan tokat yiyecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 18 KASIM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 18 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyecek bir bölüm Kanal 7 ekranlarında 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak.