Masum 243. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve Hint dizisi sevenlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir ilgiyle takip edilen Masum dizisi Kanal 7’de her gün saat 15.30’da ekranlara geliyor. 243. Bölümü ile ekranlara gelecek olan Masum dizisinde Gopi, parmak izlerinin peşine düşecek. Kokila ise Gopi’yi parmak izleri olan bir kağıda bakarken yakalayacak. Kağıttaki parmak izlerinin Kinjal’e ait olduğunu gören Kokila, gerçek katilin Kinjal olduğunu söyleyecek. Daha sonra Modi ailesi bir araya geldiğinde Kinjal kendisine yöneltilen suçlamayı kabul etmeyecek ve Gopi’ye bu suçlamayı neden yaptığını soracak. Suçlama oklarının gösterdiği bir diğer isim ise Urmila olacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 20 Kasım özeti fragmanı ekranlara geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM 243. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 243. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Umang’ın katiline bir adım daha yaklaşılacak. Umang’ın kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Gopi, parmak izlerinin peşine düşecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 20 KASIM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 20 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin günlük yayınlanan sevilen Hint dizisinde heyecan giderek tırmanıyor. Modi ailesinin evinde Umang’ın katili aranıyor.