Masum 245. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Sevilen Hint yapımının yeni bölümünde, hapishanede Tripti’yi ziyaret eden Rada, gerçekleri görmezden gelip Tripti’nin sözlerine inanacak ve Gopi’nin Umang’ın gerçek katili olduğunu düşünecek. Gopi’den intikam almak isteyen Rada, evin içinde sürekli Gopi’nin peşinde dolaşıp bir fırsat kollamaya çalışacak. Evde Mira için düzenlenen partiyi fırsat bilen Rada, balonların içine cam koyacak. Balonlar patladığında ise Gopi’nin koluna cam parçaları batacak. Hedefine ulaşamayan Rada yeni planlar yapmayı sürdürecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 22 Kasım özeti fragmanı yayınlandı.

MASUM 245. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 245. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum’un 245. Bölümünde Rada, Tripti’ye inanıp Gopi’yi öldürmeye çalışacak. Yeni planlar yapan Rada’nın başarılı olup olmayacağı sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM 22 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 22 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümü 22 Kasım Pazar günü yayında olacak. Masum Hint dizisinin yeni bölümlerinde Gopi ölümle burun buruna gelecek.