Masum 246. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Rada, tüm denemelerine rağmen Gopi’yi öldürmeyi başaramayacak ve Gopi’nin canını daha çok yakabilmek için hedefine Mira’yı koyacak. Mira’yı öldürmek için plan yapan Rada, onu depoya götürüp üstüne dolabı itecek ve olay yerinden hızla uzaklaşacak. Mira çığlık atınca imdadına Gopi yetişecek. Evdekiler ise Mira’nın başına gelenleri anlamaya çalışacak. Gopi’nin ardından Mira’ya da zarar veremeyen Rada, bu planın da işe yaramamasından dolayı öfkelenecek. Diğer taraftan büyükanne, dua etmek için mabede gitmek isteyecek ve aile toplanıp yola çıkacak. Yol boyunca Mira’yı öldürmeyi bekleyen Rada, ilk fırsatta yeniden harekete geçecek. Rada’nın Mira’ya zarar verip veremeyeceği 246. Bölümde yanıt bulacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 23 Kasım özeti fragmanı ekranlara geldi. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Hint dizisi Pazartesi günü saat 15.30’da yeni bölümü ile ekranda olacak.

MASUM 246. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 246. Bölüm fragmanı özeti olan Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Rada’nın Mira’yı öldürme girişimleri ekrana taşınacak. Gopi’ye zarar veremeyen Rada, canının yanması için Mira’ya öldürmeye çalışacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 23 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 23 Kasım özeti fragmanı ekrana geldi. Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyen ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdürüyor.