Masum 248. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve kendi ülkesinde ilk yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran Masum dizisi 248. Bölümü ile dizi severlerin beğenisine sunulacak. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 248. Bölümünde Gopi, Vidya’nın yaramazlığı nedeniyle sürekli onu kontrol etmek zorunda kalacak. Rashi ise çocuklarının ceza alacağını öğrenecek. Polisin Tolu ve Molu’ya nasıl bir ceza vereceği 248. Bölümde ortaya çıkacak. Başrol oyuncusu değiştikten sonra izlenme oranlarında azalma olmayan ve aynı heyecanla ekran başına kilitlemeye devam eden Hint dizisinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İlk çocuğu öldükten sonra evden kovulan ve ikinci çocuğunu kendisi büyüten Gopi’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 25 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

MASUM 248. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 248. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Gopi, kızı Vidya’ya bir başına bakmaya çalışırken zor anlar yaşayacak. Yaramazlığı ile Gopi’yi çok zorlayan Vidya, annesinden gizli yeni işlere kalkışacak. Annesinin gizlediği fotoğrafları bulan Vidya, onların kim olduğunu anlamayacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 25 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 25 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Modi ailesi, Gopi’nin yokluğunu derinden hissedecek. Tolu ve Molu ise anneleri Rashi’yi yaramazlıkları ile bezdirecek. Rashi ve Cigar, çocukları yüzünden karakolda ifade vermek durumunda kalacak ve çocukların ceza aldığını öğrenecek.