Masum 249. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7 tarafından paylaşılan fragman yeni bölüme dair önemli ipuçları sunuyor. Masum dizisinin 249. Bölümünde Tolu ve Molu’nun yatılı okula verilmesi kararlaştırılacak ve ikisi ile birlikte Kinjal’in oğlu Popu da yatılı okula yerleştirilecek. Gopi’nin kızı Vidya ise annesi ile birlikte yatılı okulun yanında bulunan büyük mabedi ziyaret edecek. Vidya, annesine ısrarla sevdikleri duayı söylemesini isteyecek ve Gopi bu isteğini geri çevirmeyip duayı okuyacak. O sırada mabetten gelen sesi duyan Ahem ve Cigar ise duydukları ses karşısında şok olacak. Sesin kime ait olduğunu öğrenmek için harekete geçen Ahem karşısında Gopi’yi görecek. Diğer yandan Gopi, resim dersi verdiği okulda Popu’ya destek olacak. Modi ailesine çok yakın olan Gopi’nin onlarla bir araya gelip gelmeyeceği sorusunu son bölümlerde yanıt bulacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 26 Kasım özeti fragmanı yayına girdi.

MASUM 249. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI OKU ÖZETİ

Masum 249. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Ahem, gittiği okulun yanındaki mabette Gopi’nin sesini duyacak. Gopi’nin ailesine dönüp dönmeyeceği yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 26 KASIM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 26 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapımın 249. Bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. Ahem ve Gopi tesadüf eseri karşılaşacak.