Masum 250. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Hint dizisi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım yeni bölüme dair önemli ipuçları barındırıyor. Masum dizisi 250. Bölümü ile 27 Kasım Cuma günü saat 15.30’da yayında olacak. Sevilen Hint dizisinin yeni bölümünde Gopi’nin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Kokila tarafından evden kovulan ve ikinci çocuğunu tek başına büyüten Gopi’nin dram dolu öyküsü Kanal 7’de günlük olarak yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde Ahem ile Gopi aynı bölgede bulunmuş ve birbirlerini fark edememişlerdi. Dizinin yeni bölümünde Modi ailesinden birileri ile Gopi’nin karşılaşıp karşılaşmayacağı sorusu yanıt bulacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 27 Kasım özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

MASUM 250. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 250. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettiren Hint dizisi 250. Bölümü ile Cuma günü Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 27 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 27 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Birbirine tamamen zıt karakterde 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin ibretlik öyküsü günlük olarak Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor.