Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımlarından olan Masum 251. Bölümü ile ekranlarda olacak. Masum 251. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İlgiyle takip edilen Hint dizisinin son bölümünde Kokila, Ahem’i yeniden evlendirmeye karar vermişti. Aklı hala Gopi’de olan Ahem’in ise kafası karışmıştı. Diğer taraftan Gopi, Tolu ve Molu’nun öğretmeni olmuştu. Vidya ise Rashi’nin çocukları ile arkadaşlık kurmuştu. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 28 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin son bölümünde yine heyecan dolu sahneler izleyicilerle buluşacak. Masum dizisinin 251. Bölümü Cumartesi günü saat 16.10’da Kanal 7’de yayınlanacak.

MASUM 251. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 251. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi günlük olarak yayınlanıyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 28 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 28 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Masum dizisinin 251. Bölümünde de Gopi’nin dram dolu hikayesi Hint dizisi severlerle buluşacak.