Masum 252. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masum Hint dizisinin 252. Bölümünde Tolu ve Molu, Ahem’in Rada ile evlenmesini engellemeye çalışacak. Rashi ise onlara Gopi’den bahsedecek. Tolu ve Molu’nun annelerine gerçekleri anlatıp anlatmayacağı 252. Bölümde ortaya çıkacak. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Hint dizisinde karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü ekranlara taşınıyor. Saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettiren Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam ediyor. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 29 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Gopi’nin zor günleri nasıl atlatacağı, Ahem’in Rada ile evlenip evlenmeyeceği, Gopi’nin Modi Ailesi’nin yanına yeniden dönüp dönmeyeceği ve Mira’nın ailesine ne zaman kavuşacağı soruları çok yakında yanıt bulacak.

MASUM 252. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum 252. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 252. Bölümünde Tolu ve Molu eve döndüklerinde kendi aralarında Gopi hakkında konuşurken Rada onları duyacak. Rada ile Ahem’in evlenmesine engel olmak isteyen kardeşler bir plan yapacaklar. Ancak Rada onların planlarını öğrenip bu planı boşa çıkarmayı başaracak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 29 KASIM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 29 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin Pazar günü yayınlanacak yeni bölümünde Rashi, çocukları ile konuşurken onlara Gopi’den bahsedecek. Çocuklar ise Rashi’ye onu tanıdıklarını söylemeye çalışacak ancak Rashi onları engelleyecek. Tolu ve Molu’nun Gopi hakkında bildiklerini anlatıp anlatmayacağı sorusu 252. Bölümde yanıt bulacak.