Kanal 7’nin büyük hayran kitlesine sahip Hint yapımlarından olan Masum dizisi 254. Bölümü ile yayına devam edecek. Masum 254. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 254. Bölümünde Rashi, çocuklarının planına dahil olacak ve düğüne Gopi’yi götürecek. Bir anda karşısında Gopi’yi gören Modi ailesi şok olacak. Ahem Vidya’yı kendi evine götürecek ve Gopi yıkılacak. Kızını geri almaya çalışan Gopi’nin ne yapacağı 254. Bölümde belli olacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 1 Aralık fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Salı günü saat 15.30’da yayınlanacak yeni bölümde izleyicileri duygulandıracak gelişmeler ekrana taşınacak. Modi ailesi ile Gopi yıllar sonra karşı karşıya gelecek. Gözyaşlarına hakim olamayan Gopi başından geçenleri anlatmaya çalışacak. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Hint dizisinin 254. Bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

MASUM 254. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 254. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizinin 254. Bölümünde Rashi, çocuklara yardım edecek ve düğüne Rada yerine Gopi’yi götürecek. Tören sona ermeden Gopi’nin duvağı açılacak ve herkes büyük şok yaşayacak. Tolu ve Molu’nun kurduğu tuzaktan kaçan Rada ise öfke saçacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM 1 ARALIK FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 1 Aralık Salı fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin yeni bölümünde Ahem, Vidya’nın kendi kızı olduğunu öğrenince ne yapacağını bilemeyecek. Rashi ise tüm kalbi ile Gopi’ye destek olacak. Ahem, Vidya’yı Gopi’den alacağını söyleyince Gopi kızı için yalvaracak. Vidya ise babasının evine gidecek ve ailesini tanımaya çalışacak. Gopi ise kızı için zorlu bir mücadeleye girişecek.