Masum 254. Bölüm fragmanı tanıtımı ve özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 254. Bölümünde Rashi, Tolu ve Molu’ya yardım edip Gopi’nin Rada’nın yerine geçmesini sağlayacak. Ancak tören sona ermeden önce Gopi’nin duvağı açılınca gelinin Rada olmadığı ortaya çıkacak. Gopi kendine geldiğinde karşısında Modi ailesini görüp şok olacak. Modi ailesi de Gopi’yi gördüklerine çok şaşıracak. Gopi her şeyi Kokila ve Ahem’e anlatacak ancak onu kimse dinlemeyecek. Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 1 Aralık özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 254. Bölümünde Ahem, Vidya’nı Modi ailesinin evine götürecek ve Gopi’yi Mira’ya sahip çıkamadığı için suçlayıp Vidya’ya kendilerinin bakacağını söyleyecek. Vidya ise annesini aramak için Modi ailesinin evinden kaçacak. Vidya’yı Mira bulacak ve Gopi iki kızına da kavuşacak.

MASUM 254. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI İZLE (MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ)

Masum dizisi 254. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor. Mira ve Vidya bir araya gelecek. Gopi ve Ahem’de o sırada onların yanında olacak. Gerçeklerin açığa çıkıp çıkmayacağı 254. Bölümde ortaya çıkacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE (MASUM 1 ARALIK ÖZETİ FRAGMANI)

Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 1 Aralık özeti fragmanı yayına girdi. Masum dizisinin yeni bölümünde Ahem, Vidya’yı Gopi’den koparacak. Gopi ise kızına yeniden kavuşmanın yollarını arayacak.