Kanal 7’nin büyük ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından olan Masum dizisi 257. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Masum 257. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 257. Bölümünde Ahem, Gopi’nin karısı olmadığını söyleyecek ve bunu duyan Gopi büyük bir yıkım yaşayacak. Tam pes etmek üzere olan Gopi, Rashi ve Hetal’in desteğini alacak ve Modi ailesinin evinde mücadele etmeye karar verecek. Onların konuşmalarına şahit olan Rada ise harekete geçecek. Zıt karakterli 2 kuzenin hikayesi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdürüyor. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 4 Aralık fragmanı özeti yayına girdi. Gopi ve Rashi’nin dram dolu hikayesinin yeni bölümü Cuma günü saat 15.30’da yayında olacak.

MASUM 257. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 257. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Kanal 7 tarafından paylaşılan 257. Bölüm tanıtımı büyük ilgi gördü. Masum Hint dizisinin son bölümünde Rashi, Gopi sayesinde yanmaktan kurtulacak. Rada ile anlaşan Urmila ise bu duruma rağmen Gopi’yi kötüleyecek. Ahem ise Gopi’nin kendisi için hiçbir şey ifade etmediğini söyleyecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 4 ARALIK FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 4 Aralık fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi, evden gitmeye karar verecek. Rashi ise onun yanında olduğunu söyleyip mücadele etmesi gerektiğini söyleyecek. Hetal ve büyükanneden de destek alan Gopi çok mutlu olacak. Rada ise bu konuşmaları dinleyecek ve onların güçlenmemesi için yeni planlar yapacak.