Masum yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Masum 26 Mart fragmanı olan Masum 4. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Masum, son bölümü ile 26 Mart 2020 Perşembe günü saat 16.10’da ekrana gelecek. Birbirine zıt olan 2 kuzenin öyküsünün anlatıldığı Masum’un son bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Gopi ve Rashi’nin öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında olacak. Masum dizisinin fragman detayları ve yayın notları ortaya çıktı.

MASUM 26 MART FRAGMANI – PERŞEMBE 4. BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi 26 Mart fragmanı olan Masum 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Masum’un Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde Ahem ve Gopi’nin nişan günü gelecek. Gopi nişana hazırlanırken Ahem eve gelen konuklarla ilgilenecek. Anita da Ahem’in nişanlanacağını öğrenip onların evine gelecek. Ahem, karşısında eski kız arkadaşını görünce şok olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Masum’un son bölümünde, Gopi hazırlanırken Ahem bir anda ortadan kaybolacak. Kokila ise endişe ederek evin her yerinde Ahem’i arayacak. Ahem, terasta annesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldığı kız arkadaşı Anita’yla yaşadığı anları düşünecek. Anita ise Ahem’i bulup nişandan vazgeçirmeye çalışacak.