Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 26 Mayıs özeti fragmanı ekranlara geldi. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde Urmila ve Rashi kuyuya düşen sandığın çıkarılması için yeni bir yöntem bulacaklar ve konuya Gopi’yi de dahil edecekler. Rashi, Gopi’yi kuyunun yanına götürecek ve sandığı çıkarması için baskı yapacak. Su dolu kuyuya girmekten korkan Gopi’nin ne yapacağı yeni bölümde belli olacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 65. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Birbirine zıt karakterde olan kuzenlerin öyküsünde Gopi’nin dramı ve Rashi’nin tehlikeli planları ekrana gelmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizinin yeni bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 26 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 26 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Rashi, sandığı kuyudan çıkarmak için Gopi’yi kullanacak. Gopi’yi kandırarak kuyunun yanına götüren Rashi, elinde olan sahte sandığı kuyuya düşürecek ve buna Gopi’nin sebep olduğunu söyleyerek kuyudan sandığı çıkarmasını isteyecek.

MASUM 65. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 65. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Gopi, kendisini kötü hissedecek ve kuyudan sandığı nasıl çıkaracağını bulamayacak. Urmila ve Rashi ise Gopi’nin cesaretlenip kuyuya girmesi için her yolu deneyecek. Gopi’nin tüm ısrarlara karşı ne yapacağı son bölümde ortaya çıkacak.