Kanal 7 ekranlarında her gün izleyicilerle buluşan Masum dizisinin 269. Bölümü yayında olacak. Masum 269. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Rashi ile Gopi’nin dram dolu hikayesi Kanal 7 ekranlarında dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin 269. Bölümünde neler olacağı izleyicilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kokila’nın sağlığının düzelip düzelmeyeceği, Ahem ve Gopi’nin son durumu, Rada ve Tripti’nin yeni planları ve Urmila’nın onlara yardım edip etmeyeceği de yeni bölümde yanıt bulacak sorular arasında bulunuyor. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 16 Aralık fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

MASUM 269. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM

Masum 269. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Oyuncuları arasında Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rucha Hasabnis (Rashi), Rupal Patel (Kokila), Mohammad Nazim (Ahem), Vishal Singh (Jigar), Vandana Vithlani (Urmila), Tanya Sharma (Mira) ve Sonam Lamba (Vidya) isimlerinin rol aldığı yapım Çarşamba günü saat 15.20’de yayınlanacak yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE 16 ARALIK

Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 16 Aralık fragmanı tanıtımı yayına girdi. İzleyicisine saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı derinden hissettiren yapımda, annesiz ve babasız kalan, daha sonra Modi ailesinden Ahem ile evlenen ve dram dolu bir yaşam süren Gopi’nin öyküsü ekranlara taşınıyor.