Masum dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi 27 Mart fragmanı izleyici ile buluştu. Masum’un 5. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum her gün saat 16.10’da yayınını sürdürüyor. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde Gopi ve ile Rashi’nin öyküsü ekranlara geliyor. Zıt karakterli iki kuzenin hikayesinin anlatıldığı Kanal 7 dizisinin başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis oynuyor. Masum son bölüm fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 27 MART FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 27 Mart fragmanı ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümünde Urmila ve Rashi, Hetal’in gözüne girip oğlu Jigar’ı etkilemek için bir plan yapacak. Hetal ile birlikte dua etmeye giden Rashi, gaz yağını yere dökecek ve gizlice ateşe verecek. Gaz yağı bir anda yanmaya başlayacak ve Hetal yere yığılacak. Alevler Hetal’ı yandından kurtarıp onun gözüne girmeyi planlayan Rashi’nin müdahale edemeyeceği boyutlara ulaşacak.

MASUM 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi 5. Bölüm fragmanı yayına girdi. Masum’un son bölümünde yangını gören Gopi hemen müdahale edecek fakat o da dumandan etkilenecek ve bayılacak. Ahem Gopi’yi yerde görünce hemen onu odasına götürecek. Gopi kendine geldiğinde yanında Ahem’i görüp çok şaşıracak. Urmila ve Bashi’nin planı etkili olacak mı? Sorusu yeni bölümde cevap bulacak.