Masum dizisi izle, Hint dizi fragmanları izle, Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor. Bu diziler arasında en çok izlenen Hint dizisi ise Masum dizisi oldu. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 27 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin kötü karakterleri anne ve kızı olan Urmila ile Rashi yine bir oyun oynamış ve sandığı büyükanneden çalarak evin dışına taşımışlardı. Kuyuya düşen sandığı çıkaramayan ikili, Gopi’yi kandırmış ve kuyuya girmesi için ikna etmeye çalışmıştı. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 66. bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde yine sürprizler izleyici ile buluşacak. Zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesi yine yepyeni gelişmelerle Kanal 7 ekranlarında başlayacak.

MASUM 27 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 27 Mayıs 2020 Çarşamba özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Ailesinin ölümü üzerine dayısı tarafından evlatlık alınan Gopi, sevecen yüreği ile herkesin dikkatini çekmeyi başarmış ve Modi ailesinin evine gelin olmuştu. Ahem ile evlenen Gopi’nin yüzü aşktan yana gülmüyor.

MASUM 66. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 66. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Ahem ile bir türlü istediği evliliği yürütemeyen Gopi, bir de bunun üzerine kuzeni olan Rashi ve annesinin tuzak ve oyunlarıyla karşı karşıya geliyor. Ölüm tehlikesi yaşayan ve Kokila tarafından korunmaya devam eden Gopi gelinin maceraları televizyon ekranlarında her gün saat 16.10’da Kanal 7’de yayına giriyor.