Masum Hint dizisi 270. Bölümü ile ekranlarda olacak. Masum 270. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 270. Bölümünde Kokila’nın hafıza kaybı yeni sorunlara neden olacak. Bu kez hedefte Rashi ve Jigar yer alacak. Son yıllarda yaşadığı her şeyi unutan Kokila, Rashi ve Jigar’dan uzak duracak ve onların da kendisini öldürmeye çalıştığını düşünecek. Kokila’nın iyileşmesi için harekete geçen Rashi, Kokila’nın kahvaltısına ilaçları karıştıracak. Rada ise bunu öğrenecek ve Kokila’nın kahvaltısını değiştirmeye çalışacak. Kahvaltının acı olduğunu söyleyen Kokila ise değiştirilmesini isteyecek. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 17 Aralık Perşembe fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümü saat 15.20’de ekranlarda olacak.

MASUM 270. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 270. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayına girdi. Dizinin 270. Bölümünde Rada, Kokila’yı Modi ailesinden nasıl uzaklaştıracağının planını yapacak. Rashi’nin ilaçları Kokila’nın ilaç kutusuna katarken görüntülerini çekip Kokila’ya izletecek. Kokila ise bu görüntüleri izleyip şok olacak ve ailesinin ona komplo kurduğunu düşünecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 17 Aralık fragmanı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Kokila’ya Ahem scoter ile çarpacak ve Kokila Ahem’in yine kendisini öldürmeye çalıştığını düşünecek.

MASUM DİZİSİ OYUNCULARI

Devoleena Bhattacharjee (Gopi)

Rucha Hasabnis (Rashi)

Rupal Patel (Kokila)

Mohammad Nazim (Ahem)

Vishal Singh (Jigar)

Vandana Vithlani (Urmila)