Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımı Masum dizisi 278. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Masum 278. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti tanıtımı (25 Aralık 2020 Cuma) Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 278. Bölümünde öğretmen Anurag evine dönerken kalem kutusunu Modi evinde unuttuğunu düşünecek ve görürlerse her şeyin anlaşılacağını düşünüp geri dönecek. Eve gelen öğretmen Gopi’nin ağladığını görecek ve onu teselli etmeye çalışacak. Mira, öğretmenin kalem kutusunu getirecek ve açmaya çalışırken öğretmen ona engel olacak. Bu sırada yaralanmış numarası yapan öğretmenin ayağını Gopi tedavi edecek. Gopi’ye saplantılı şekilde aşık olan öğretmen ise Gopi’nin bu hareketi ile ona daha çok bağlanacak. Raşi ise çocuklarına bundan sonra Vidya ve Mira ile oynamamasını söyleyecek. Bunları duyan Kokila, Raşi’nin neden böyle davrandığını anlamadığını söyleyecek. Raşi ise Gopi’nin 8 yıl aradan sonra döndüğünü, çocuklar arasında ayrım yaptığını kaydedecek. Bu konuşulanları duyan öğretmen, Gopi’nin evde mutlu olmadığını düşünüp Raşi’ye bir ders vermek isteyecek. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 278. Bölümü Cuma günü saat 15.20’de dizi severler ile buluşacak.

MASUM 278. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 278. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 278. Bölümünde Gopi ile Raşi arasındaki ipler daha da gerilecek. Raşi, Gopi’yi eve getirdiği için pişman olduğunu söyleyince bu sözlere çok üzülen Gopi odasına gidip ağlayacak. Öğretmen ise Raşi’nin geçeceği yere ip döşeyecek ve onun düşmesini sağlayacak. İpin ucunu takip eden Raşi, Kokila ve Gopi’nin kendisine karşı plan yaptığını zannedecek.

GOPİ'NİN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 25 Aralık Cuma tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Tolu ve Molu’nun okul karneleri kötü gelecek. Karnelerini annelerinden saklayan Tolu ve Molu, bunu nasıl göstereceklerini düşünecek. Vidya’nın ise karnesi çok iyi gelecek. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen öğretmen hemen devreye girip çocukları eğitebileceğini söyleyecek. Öğretmen Modi evinde kalmaya hazırlanırken, Ahem bu duruma karşı çıkacak.

MASUM DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

Masum dizisi son bölüm fragmanı tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Anurag, Ahem ve Gopi’yi sarılırken görecek. Kokila ise o sırada Gopi’yi çağıracak ve o da Ahem’i itekleyecek. Ahem’in Gopi’yi zorla tuttuğunu düşünen Anurag, Ahem’in yakasına yapışacak.

RAŞİ'NİN SON HALİNE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ

MASUM DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMDİR?

Devoleena Bhattacharjee (Gopi)

Rucha Hasabnis (Rashi)

Rupal Patel (Kokila)

Mohammad Nazim (Ahem)

Vandana Vithlani (Urmila)

Vishal Singh (Jigar)

Firoza Khan (Kinjal)

Tanya Sharma (Mira)

Swati Shah (Hetal)