Masum dizisi izle, Hint dizi fragmanları izle araması yapan dizi severlere müjdeli haber geldi. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 28 Mayıs özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde büyükanne, sandığı Rashi’ye vereceğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Bu duruma en çok şaşıran ve üzülen ise Kokila olmuştu. Annesine hesap soran Kokila, aldığı yanıt ile yeni bir şaşkınlık daha yaşamıştı. Büyükanne, Gopi ile Ahem’in arasındaki evliliğin koptuğunu dile getirmişti. Diğer taraftan ise Rashi annesini arayıp sandık haberini vermiş, daha sonra sandığı açmış ancak beklediği büyük hazineyi bulamamış ve hayal kırıklığına uğramıştı. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 67. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 dizilerini yakından takip edenler için paylaşıma sunuldu. Masum Hint dizisinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 28 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 28 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masumiyetin, hırsın, aşkın, entrikanın ve tuzakların bitmek bilmediği bir dizi olan Masum dizisinde iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü her gün Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM 67. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 67. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Saat 16.00’da başlayacak olan yeni bölümde yine izleyiciyi çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Başrolünü Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in oyuncularının paylaştığı dizi Kanal 7’de yayınını sürdürüyor.