Kanal 7’de her gün yayınlanmaya devam eden Masum dizisinin 286. Bölümü Cumartesi günü yayında olacak. Masum 286. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 286. Bölümünde Pari’nin tavırları herkesi rahatsız etmeye devam edecek. Gopi ve Kokila ise onu evden atabilmek için kanıt arayacaklar. Ancak Pari tüm kanıtları yok etmeyi başaracak. Paridi’nin Raşi’nin oğullarına olan tavrı Gopi’yi öfkelendirecek. Pari’nin bir açığını araştıran Gopi, onun elbiselerinin içinde bir otel faturası bulacak. Bulduğu faturayı Kokila’ya gösterecek ve ardından otele gitmeye karar verecek. Gopi, otel görevlisi ile konuşup ondan yardım isteyecek ve Pari’nin aleyhinde olacak güçlü bir delile ulaşacak. Hemen Kokila’ya haber veren Gopi, Paridi’nin oyunlarını bozmaya çalışacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 2 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı yayınlandı.

MASUM 286. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Masum 286. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 286. Bölümünde Gopi, Paridi’nin oyunlarını bozmak ve onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için iz sürmeye devam edecek. Kokila ile birlikte hareket Gopi önemli bir delili ele geçirecek.

Masum dizisi kaç yılında çekildi, nerede çekildi?

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI 2 OCAK CUMARTESİ

Masum son bölüm özeti fragmanı olan 2 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Oyuncu kadrosunda Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rupal Patel (Kokila), Mohammad Nazim (Ahem), Vandana Vithlani (Urmila) ve Vishal Singh (Jigar) isimlerinin yer aldığı yapımın yeni bölümü Kanal 7’de yayınlanacak ve dizi aynı heyecanla devam edecek.