Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severlerle buluşan Hint yapımı Masum dizisinin 295. Bölümü 11 Ocak Pazartesi günü saat 15.20’de yayınlanacak. Masum 295. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 295. Bölümünde Gopi, Paridi’ye Jigar’la yaşadığı şeyin düzmece olduğunu bildiğini fakat Jigar’ı sevdiği için bu evliliğe onay vereceğini dile getirecek. Urmila ise Modi ailesinin Raşi’yi çok çabuk unuttuğunu hatırlatıp tepki gösterecek. Kinjal ise Kokila’yı suçlayıp bu evliliğin aceleye geldiğini söyleyecek. Kokila ise fikrini değiştirmeyecek ve evlilik için hazırlıklar başlayacak. Kokila daha sonra Urmila’yı ikna etmek için onunla telefonda konuşacak. Urmila’yı nişan törenine davet eden Kokila, bunun çocukların iyiliği için olduğunu söyleyecek. Jigar ve Paridi’nin nişanı için tüm hazırlıklar tamamlanacak. Paridi, geleneksel dans gösterisi yapan bir ekibi nişana getirecek. Paridi Kokila’dan dans etmesini isteyecek ve Kokila da dansa başlayacak. Urmila daha sonra nişan yüzüğünü çalacak. Gopi nerede olduğunu bulmayacak çalışacak ancak yüzüğe ulaşamayacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Ocak Pazartesi tanıtımı ekranlara geldi.

MASUM 295. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 295. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 295. Bölümünde Paridi, Urmila’nın yüzüğün etrafında dolandığını söyleyip çantasına bakılmasını isteyecek. Kinjal bu duruma çok sinirlenirken Paridi Urmila’nın çantasını açıp kontrol edecek ancak yüzüğü bulamayacak. Kokila ise Paridi’ye Urmila’dan özür dilemesi gerektiğini söyleyecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 11 OCAK

Masum son bölüm özeti fragmanı olan 11 Ocak Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Paridi yüzüğün Gopi’de olduğunu söyleyecek ve elbisesini işaret edecek. Gopi’nin elbisesinde gizlenen yüzüğü görenler bu duruma çok şaşıracak. Rada ise Urmila’nın çantasındaki yüzüğü alıp Gopi’nin elbisesine attığını hatırlayıp yine kötü planlarını devreye soktuğu için mutlu olacak.