Masum 296. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Hint yapımı Masum dizisinin 296. Bölümünde Paridi’nin uzun uğraşları neticesinde Jigar onunla evlenmeyi kabul edecek. Paridi amacına ulaşacak ve çok mutlu olacak. Ancak Jigar, ona gerçek bir karı koca ilişkileri olmayacağını söyleyecek. Modi ailesi Raşi’nin yokluğunda Divali bayramını kutlamak istemeyecek ve kendi evlerinde sade bir tören yapacaklar. Rada ise bir bando ekibini de yanına alıp töreni basacak. Rada’yı gören Kokila çok öfkelenecek ve onu evden kovacak. Rada ise Jigar ile çekilmiş fotoğrafını göstererek Modi ailesini tehdit edecek. Masum dizisi 296. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı. Dizinin 296. Bölümü 12 Ocak 2021 Salı günü saat 15.20’de ekranlarda olacak.

MASUM 296. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 296. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 296. Bölümünde Paridi nihayet amacına ulaşacak. Diğer taraftan ise babasıyla konuşup, yaptıkları planının ortaya çıkacağı konusundaki korkularını paylaşacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 12 Ocak Salı tanıtımı ekranlara geldi. Rada, Modi ailesinden intikam almak için harekete geçecek ve Jigar ile aynı yatakta olduğu fotoğrafı Kokila’ya gösterecek. Artık kendisinin de Modi ailesinin bir parçası olduğunu dile getirecek.

Masum dizisi oyuncuları isimleri ve dinleri nedir?