Masum 298. Bölüm fragmanı özeti olan 14 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya sayfalarından paylaşıma açıldı. Heyecanın giderek tırmandığı Hint yapımının 298. Bölümünde bu kez Rada’ya oyun oynayacaklar. Paridi’nin öncülüğünde bir araya gelen Modi ailesi kadınları, yanlarına Urmila’yı da alarak, Rada’yı evden göndermenin planlarını yapacak. Rada herkesle uğraşmaya devam ederken, kendisine yapılacak sürprizden habersiz olacak. Kokila ve Gopi, Paridi’nin fikrini ilk önce benimsemeyecekler ve Rada’ya onun kötü planlarını kullanarak karşılık vermenin doğru olmadığını söyleyecek. Ancak Rada herkesi canından bezdirince ikisi de Paridi’ye onay verecek. Paridi ise Urmila’nın kapısını çalacak ve ondan yardım isteyecek. Urmila ilk başta karşı çıkıp Modi ailesi için hiçbir şey yapmayacağını söyleyecek ancak Paridi’nin ısrarları ile plana dahil olacak. Rada’ya karşı yapılan planın işe yarayıp yaramayacağı ise 298. Bölümde belli olacak.

MASUM 298. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE KANAL 7

Masum 298. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 298. Bölümünde Hetal, Jigar’ın yaşadığı üzüntülere daha fazla kayıtsız kalamayacak. Jigar’ın günden güne eridiğini ve psikolojik olarak kötüye gittiğini gören Hetal, Paridi’yi desteklemeye başlayacak.

MASUM 14 OCAK 2021 PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ

Masum 14 Ocak 2021 Perşembe fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin en çok izlenen Hint yapımlarından biri olan Masum dizisi, yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek heyecanlı bir bölümle yayına girecek.

Masum dizisi oyuncuları isimleri ve dinleri nedir?