Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri kaldığı yerden devam ediyor. Masum 299. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Masum Hint dizisinin 299. Bölümünde Rada, Urmila’yı öldürdüğüne inanacak. Jigar hemen Ahem’le konuşup polis çağırmasını isteyecek ancak Rada onlara yalvarıp, ne isterlerse yapabileceğini söyleyecek. Rada daha sonra Urmila için buz kalıpları sipariş edecek ve onu buzların içine koyacak. Urmila gerçekten ölümle burun buruna gelecek. Gopi ise Rada’yı bir kenara çekip ne yapmak istediğini soracak. Urmila ise bu anlarda ayağa kalkıp bu oyuna devam edemeyeceğini söyleyecek. Tolu ve Molu ise Urmila’dan kendileri için bu oyuna devam etmesini isteyecek. Daha sonra Savita gelecek ve Urmila’nın kaza sonucu öldüğünü öğrenecek. Urmila’nın en iyi arkadaşı olduğunu söyleyen Savita gözyaşı dökecek. Modi ailesi bireyleri ise Rada’ya oynadıkları bu oyunu devam ettirip Urmila’yı ceset yakılan nehrin kenarına götürecekler. Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı yine büyük heyecan yaratacak. Hint dizisinin 299. Bölümünde Rada, kendisine oynanan oyunun uzun süre farkına varamayacak.

MASUM 299. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 299. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 299. Bölümünde Urmila’nın kocası da karısının öldüğünü öğrenince ağlamaya başlayacak. Urmila o arada kocasına ölmediğini söyleyecek. Rada ise olup biteni anlamaya çalışırken Paridi duruma müdahale edip onu arka tarafa götürecek. Daha sonra oyun devam edecek ve Rada Urmila’yı gerçekten öldürdüğünü düşünerek eve dönecek.

MASUM 15 OCAK 2021 CUMA FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 15 Ocak 2021 Cuma fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Kokila, Rada’yı çağırıp onu polislere bildireceğini söyleyecek. Rada yalvarıp hapse girmek istemediğini kaydedecek. Hetal’de duruma müdahale edecek. Kokila daha sonra Rada’ya şartlarını söyleyecek. Bebeğe zarar vermezse, Jigar’dan uzak durursa ve Modi ailesi bireylerine saygı gösterirse polise vermeyeceğini söyleyecek. Rada ise tüm şartları kabul ettiğini dile getirecek.

Masum dizisi Gopi kimdir, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?