Masum dizisi ekranların yeni Hint dizisi olarak Kanal 7’de İkimizin Yerine dizisinin final yapması üzerine izleyici ile buluştu. Masum yeni bölüm fragmanı yayında mı? Masum 25 Mart fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Masum 3. Bölüm fragmanı ve özeti hakkında araştırma yapmaya başladı. Hindistan’da Saath Nibhaana Saathiya adıyla yayınlanan ve Türkçe’ye Masum olarak çevrilen Hint dizisinde zıt karakterli iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Başrollerde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in olduğu dizi Kanal 7 televizyon ekranlarında her gün saat 16.10’da yayına giriyor.

MASUM 3. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM 25 MART FRAGMANI ÇARŞAMBA

Masum dizisi 3. Bölüm fragmanı olan Masum 25 Mart fragmanı yayına girdi. Masum’un son bölümünde Urmila ve Rashi’nin, Gopi’nin evleneceği Ahem’i gördüklerinde Gopi’ye karşı kıskançlıkları artacak. Ahem’in hem yakışıklı, hem de kültürlü oluşu ve Gopi ile evlenmeyi kabul etmesi Urmila’yı çok kızdıracak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Urmila, Gopi yerine kızı Rashi’nin Ahem ile evlenmesi gerektiğini düşünecek ve sinsi bir plan hazırlayacak. Ahem ise evde okuma yazma bilmeyen hizmetçiyi azarlayınca, Kokila Gopi için endişelenecek. Ahem’in Gopi’den nefret etmesini isteyen Urmila, Rashi’den Gopi’ye okuma yazma öğretmesini isteyecek.