Kanal 7’nin çok izlenen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri arasında yer alan Masum dizisi yeni bölümleri ile ekranda kalmaya devam ediyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 3 Haziran özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölüm tanıtımında Rashi’nin yaptıklarından dolayı ona büyük bir ceza vermek isteyen Kokila, Urmila’yı da eve çağırıp Rashi’nin alacağı cezayı konuşacak. Urmila ise duruma hemen el koymaya çalışıp Rashi’ye bundan sonra ağzını açmaması gerektiğini söyleyecek. Kokila ise bu karara müdahale edecek ve istediklerinin bu olmadığını, Rashi’nin sessiz kalmasının da zaten mümkün olmadığını dile getirecek. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 73. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Hint dizisi olan Masum’da yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir bölüm saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 3 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Gopi’nin umut dolu hikayesinin ekrana taşındığı Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 3 Haziran özeti fragmanı yayınlandı. Rashi’ye karşı büyük bir öfke duyan Kokila, Rashi’nin artık büyük bir cezayla buluşması gerektiğine karar verecek. Rashi’nin kardeşi Gopi’yi örnek alması gerektiğini ve aile büyüklerine karşı saygılı olması gerektiğini söyleyecek olan Kokila, Rashi’nin hiçbir şart altında susmayacağını, bu yüzden beklentinin bu olmadığını kaydedecek.

MASUM 73. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 73. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kendisine verilen cezaya önce sessiz kalıp sonra kendisini savunmaya çalışan Rashi, yine ağzını tutamayacak ve Modi ailesindeki herkesin ne kadar haklı olduğunu kanıtlayacak. Yeni bölümde ayrıca Gopi büyük bir kaza geçirecek ve konaktakileri çok korkutacak.