Masum dizisi izle araması yapanlar için müjdeli haber geldi. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 30 Mayıs özeti fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin son bölümünde Rashi’nin Gopi’yi küçük düşürmek ve herkese rezil etmek için uyguladığı pasta planı ve Kokila’nın duruma müdahalesi ekranlara taşınmıştı. Her fırsatta Gopi’ye karşı bir tuzak kuran Rashi, Gopi’nin sipariş ettiği pastayı değiştirmişti. Ahem’in tavırlarından dolayı zor günler yaşayan Gopi’nin bir de bunun üstüne Rashi’den gelen darbeleri, Gopi geline zor günler yaşatmaya devam ediyor. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 69. Bölüm fragmanı özeti dizi severler ile buluştu. Masumiyetin, hırsın, intikamın, aşk ve entrikanın bol olduğu Hint dizilerinden olan Masum dizisi, Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yeni bölümleri ile yayınına devam ediyor. Masum’un tanıtım ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 30 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 30 Mayıs özeti fragmanı ekranlara geldi. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinin başrolünde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis isimleri yer alıyor. Kanal 7’nin sevilen dizisi hafta sonları da dahil yayınını sürdürüyor.

MASUM 69. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 69. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümlerinde Ahem’in Gopi’ye karşı kötü davranışları, büyükannenin eve gelişi ve Kokila’nın gelini Gopi’yi koruma altına alması konuları işlenmişti. Ayrıca Rashi’nin tuzakları da ekranlara gelmişti. Masum’un 69. Bölümü Kanal 7’de saat 16.10’da ekranda olacak.