Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri Masum dizisi ile devam ediyor. Masum 301. Bölüm fragmanı özeti olan 17 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 301. Bölümüne Rada’nın intikam planı damga vuracak. Urmila’yı yaşarken gören, Modi ailesine karşı öfkeyle dolan ve intikam almak isteyen Rada, Gopi’nin kızlarını kaçırıp ardından Modi evine giderek oradakileri tehdit edecek. Rada’nın isteği Jigar’ın ve Paridi’nin eve dönmesi olacak. İkili eve dönünce ise onların boşanmaları için gerekli evrakları hazırladığını, Paridi ve Jigar’ın bu evrakları imzalamasını isteyecek. Jigar imzalayacak ancak Paridi Jigar’dan boşanmayacağını söyleyip Rada’nın bu isteğini reddedecek. Gopi ise kızları için gözyaşı dökecek. Bu duruma daha fazla dayanamayan Paridi, Gopi’nin kızları için evrakları imzalayacağını dile getirecek. Ahem ve Gopi’nin kızlarına kavuşup kavuşamayacağı sorusu ise 301. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 301. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 301. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin 301. Bölümünde Rada, Modi ailesi tarafından kendisine oyun oynandığını, Urmila’nın yaşadığını anlayıp intikam planı hazırlayacak. Modi ailesini en hassas noktasından vuran Rada, Mira ve Vidya’yı kaçırıp Modi ailesinin kapısına dayanacak.

Masum yeni bölüm özeti fragmanı izle 17 Ocak 2021 Pazar

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 17 Ocak 2021 Pazar tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Heyecanın giderek arttığı ve dizi severleri ekran başına kilitlemeye devam eden Hint dizisinin 301. Bölümünde yine gözyaşları akacak, yine intikam planları devrede olacak.

Masum dizisi Gopi kimdir, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?