Hint yapımı Masum dizisinin 301. Bölümü dizi severlerle buluşacak. Masum 301. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm 17 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 301. Bölümünde Rada, Modi ailesinin oyununa geldiğini anlayıp yeni planını devreye sokacak. İntikam almak için harekete geçen Rada, onları en hassas noktasından vuracak. Rada, Gopi’nin kızları Mira ve Vidya’yı kaçıracak. Gopi ise çocuklarını geri vermesi için Rada’ya yalvaracak. Rada, Jigar’ın eve dönmesini şart koşacak. Kokila ise tüm bunların sorumlusunun Gopi olduğunu söyleyecek. Bir taraftan Mira ve Vidya için kahrolan Gopi, diğer taraftan ise kaynanasının sözleri ile yıkılacak. Ahem ise Jigar’ı geri getirmek için arayacak ancak bir süre onlara ulaşamayacak. Onları eve getirdiğinde ise Rada’nın sürprizi ile karşı karşıya kalacak. Rada, Jigar ve Paridi’nin boşanmaları için evrakları hazırladığını söyleyip, Paridi’nin bu evrakları imzalamasını isteyecek.

Masum 301. Bölüm fragmanı özeti izle yeni bölüm

Masum 301. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint yapımının 301. Bölümünde Rada, tuzağa düştüğünü anlayıp intikam için plan yapacak ve Mira ile Vidya’yı kaçırıp bir yere saklayacak. Rada’nın çocuklarına zarar vermesinden korkan Ahem ve Gopi ise onları geri alabilmek için çabalayacak.

Masum 17 Ocak 2021 Pazar fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 17 Ocak 2021 Pazar fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Rada, kızları geri vermek için şartları olduğunu söyleyecek. Jigar ve Paridi’nin boşanmasını isteyen Rada, hazırladığı boşanma belgelerini imzalamaları için onlara verecek. Paridi bir süre imzalamamak için dirense de, Gopi’nin üzüntüsüne daha fazla dayanamayacak ve imzalayacağını söyleyecek.

Masum dizisi oyuncuları isimleri ve dinleri nedir?