Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Masum Hint dizisinin 302. Bölümü ekranlara gelecek. Masum 302. Bölüm özeti fragmanı olan 18 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölüm yine büyük heyecan yaratacak. Hint dizisinin 302. Bölümünde Rada, Mira ve Vidya’yı geri vermek için Jigar’la evlenmesi gerektiğini söyleyecek. Kokila ve Gopi ise kızları bulmak için çalışacak. Bu sırada Ahem ve Hetal Rada’yı oyalamaya devam edecek. Rada’nın hapishaneden arkadaşları ise kızları bir tren istasyonunda tutmayı sürdürecek. Gopi, kızlarının izini bulacak ve onları kurtaracak. Rada, düğün töreninin mabette yapılmasını isteyecek. Jigar mabede yaklaşırken bir anda yönünü değiştirip kaçacak. Rada, kendisi ile yine oyun oynandığını düşünecek ve arkadaşlarını arayıp kızları ortadan kaldırmalarını isteyecek. Mira ve Vidya’nın kurtulduğunu öğrenen Rada’nın ne yapacağı sorusu ise 302. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 302. Bölüm özeti fragmanı izle

Masum 302. Bölüm özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 302. Bölümünde Rada, kızların serbest bırakılması için yeni şartları olduğunu söyleyip Jigar’la evlenmesi gerektiğini dile getirecek. Kokila ve Gopi ise kızları uzun aramaların ardından bulup kurtaracak.

Masum 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı özeti izle

Masum 18 Ocak 2021 Pazartesi fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Rada son kozlarını oynarken, Modi ailesi ise onun akıl almaz isteklerine karşı kendi planlarını devreye sokarak cevap verecek.