Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri yayınını sürdürüyor. Masum Hint dizisi 303. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm 19 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 303. Bölümünde Rada, hastalanmış numarası yapacak ve Hetal onu hastaneye götürecek. Doktoru kandıran Rada, Hetal’in çocuğunu aldırmaya çalıştığını söyleyecek. Doktor ise Hetal’i suçlayacak ve polis çağıracağını söyleyecek. Rada yalanlarını sürdürüp, kocasının öğrenmesi durumunda kendisini dövebileceğini söyleyecek. Orada bulunan kadınlar ise Rada’nın mağdur olduğunu düşünerek Hetal’e saldıracak ve onu dövecekler. Gopi ve Paridi ise o sırada hastaneye gelecek ve Hetal’in dayak yediğini görüp duruma müdahale edecekler. Kavga yatışınca Rada bu kez, çocuğun alınmaması için Hetal’in kağıt imzalamasını isteyecek. Daha sonra Kokila, Rada’nın yaptıklarını öğrenecek ve ona ateş püskürecek. Sonrasında ise eve fotoğrafçılar gelecek. Raşi turşularının meşhur olduğunu söyleyen bir işadamı ise bu ismin değiştirilmesini isteyecek. Rada ise işadamına güvence verecek ve yüklü bir para alacak.

Masum 303. Bölüm fragmanı özeti izle

Masum 303. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 303. Bölümünde turşu kavgası son bölüme damga vuracak. Gopi ve Rada arasında büyük bir tartışma çıkacak ve Gopi, Rada’yı akıl hastanesine göndereceğini söyleyecek. Daha sonra Rada, turşu şişelerini çalacak ve Raşi’nin adının yazılı olduğu etiketleri çıkarıp kendi adının yazılı olduğu etiketleri yapıştıracak. Urmila ise Raşi’nin adının turşulardan çıkarıldığını öğrenip Modi ailesinin evine gelecek ve onlarla tartışmaya başlayacak.

Masum 19 Ocak 2021 Salı fragmanı özeti izle

Masum 19 Ocak 2021 Salı fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Rada’nın turşu oyununu bozacak ve üstteki etiketi çıkarıp alttaki orijinal etiketi herkese gösterecek. Daha sonra ise Rada’nın yaptığı kötülükler ortaya serilecek.