Masum 305. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 21 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 305. Bölümünde Kokila ve Gopi barışacak ve Modi ailesi bireyleri bu haberden dolayı büyük mutluluk yaşayacak. Ahem ile Gopi arasındaki gerilimin devam edip etmeyeceği sorusu ise 305. Bölümde yanıt bulacak. Diğer taraftan Rada, onların mutlu olmaması ve huzur bulmaması için Mira’ya zarar verecek. Mira’nın başına gelenlere çok üzülen Gopi, tüm bunları Rada’nın yaptığı anlayıp ona bir ders verecek. Yere bir bardak atıp kıran Gopi, Rada’yı bu camların üzerinde yürütmek için zorlayacak. Rada ise ağlayıp tüm yaptıklarını itiraf edecek. Bu itiraf karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Kokila, küçük bir kız üzerinden yapılan intikam planına karşı öfke dolacak. Diğer taraftan Paridi, Modi evinde kendisini her geçen gün daha da sevdirmeye devam edecek. Paridi’nin Modi ailesi bireyleri tarafından hem sevildiğini hem de takdir gördüğünü gören Rada ise ona karşı yeni planlarını devreye sokacak.

Masum 305. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle Kanal 7

Masum 305. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 305. Bölümünde Modi evine yeni bir misafir gelecek. Bu sürpriz misafirin Paridi ile olan bağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Eve gelen misafirin Rada tarafından getirtilip getirtilmediği, Rada ile geçmişte neler yaşadığı ve ne yapacağı soruları da 305. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 21 Ocak 2021 Perşembe özeti son bölüm fragmanı

Masum 21 Ocak 2021 Perşembe özeti son bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Paridi, Modi ailesinin takdirini kazanırken, onu kıskanan Rada ise yine kötü planlar yapacak. Kokila bile Paridi’ye sevecen davranacak. Rada’nın planı yeni bölüme damga vuracak. Hint yapımı dizi Perşembe günü saat 15.20’de dizi severlerle buluşacak.