Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severler ile buluşan Masum dizisi 306. Bölümü ile yayında olacak. Masum 306. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 22 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 306. Bölümünde Vivan’ın Modi evine gelişi tüm dengeleri sarsacak. Paridi’nin eski erkek arkadaşı olan ve ona hala aşık olan Vivan, onun Jigar’ı değil, kendisini tercih etmesi için elinden geleni yapacak. Rada ise ikisinin arasında geçmişe dayalı bir bağlantı olduğunu hissedip yakın takibe alacak. Paridi her ne kadar Rada’dan uzak dursa da, Vivan ve Paridi konuşurken Rada onları gizlice dinleyecek. Eline büyük bir koz geçen Rada’nın bu kozu nasıl kullanacağı ise 306. Bölümde ortaya çıkacak. Jigar ise Paridi’ye daha yakından davranmaya başlayacak. Paridi, mutluluğu bulduğu için çok sevinirken, Rada’nın kötü planları ve Vivan’ın yapacakları ile büyük hüsrana uğrayacak.

Masum 306. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Masum 306. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti dizi severlerle buluştu. Hint yapımının 306. Bölümünde Vivan, Ahem ile birlikte iş yapmak bahanesi ile Modi evine çıkıp gelecek. Karşısında Vivan’ı gören Paridi ise bu duruma çok şaşıracak. Vivan’ın tehditlerine maruz kalan Paridi, ondan uzak durmaya çalışacak ancak Vivan’ın yakın takibi devam edecek.

Masum dizisi son bölüm fragmanı 22 Ocak özeti izle

Masum dizisi son bölüm fragmanı 22 Ocak özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin Cuma günü saat 15.20’de başlayacak bölümünde Paridi büyük bir hata yapacak. Jigar ile konuştuğunu zannedip Vivan ile konuşan ve ona sarılan Paridi, karşısında bir anda Vivan’ı görecek. Tam o sırada ise onların bulunduğu yere Jigar ve Modi ailesi gelecek. Paridi’nin bu zor durumdan nasıl kurtulacağı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak.