Masum 307. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Modi evinde işler karışacak. Vivan, kendisini Paridi’nin çağırdığını söyleyecek. Paridi ise bunun tersini anlatmaya çalışırken susturulacak. Paridi Jigar’ın peşinden gidip kendisine tuzak kurulduğunu anlatmaya çalışacak ancak Jigar onu dinlemeyecek. Hetal ve Kokila ise Paridi’ye tepki gösterip onu evden kovacak. Daha sonra Gopi gidip Paridi’yi geri getirecek ancak Kokila onları eve almayacak. Gopi, Paridi’nin tekrar Modi evine kabul edilmesi için yalvaracak. Kokila ise Gopi’ye ya Paridi’yi ya da Modi ailesini seçmesini isteyecek. Gopi, Paridi’yi de yanına alarak Urmila’nın yanına gidecek. Paridi’nin anlattıklarına inanan Gopi, onun Vivan tarafından tuzağa düşürüldüğünden emin olacak.

Masum 307. Bölüm fragmanı özeti izle

Masum 307. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 307. Bölümünde Savita ve diğer komşular Modi evine gelecekler. Savita, kendilerini Rada’nın çağırdığını söyleyecek. Kokila ise onların eve girmesine engel olamayacak.

Masum yeni bölüm fragmanı izle 23 Ocak 2021 Cumartesi

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde heyecan daha da artacak. Vivan, Paridi’yi kaçıracak. Gopi ise onu kurtarmaya çalışırken yere düşüp başını vuracak. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizinin 307. Bölümü Cumartesi günü saat 16.00’da izleyicilerin beğenisine sunulacak.