Masum 307. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 307. Bölümünde Modi ailesi, Vivan ile Paridi’yi samimi şekilde görünce bu duruma anlam veremeyecek. Vivan ise Paridi’nin eski nişanlısı olduğunu, Modi evine gelmesini istediğini, Ahem ile iş yapma konusunu bahane edip Paridi’nin yanına geldiği yalanını söyleyecek. Ahem ise Paridi’nin Vivan’ı eve getirtmek için çok istekli olduğunu hatırlayacak. Jigar geri dönüp giderken Paridi de peşinden gitmek isteyecek ancak Kokila onu durduracak. Kokila daha sonra Paridi’yi kolundan tutup dışarı atacak. Paridi’ye inanan Gopi ise Kokila’yı karşısına almak zorunda kalacak. Kokila ise Gopi’yi uyaracak ve onun Paridi ile konuşmamasını isteyecek. Vivan ise oyununu sürdürecek ve Paridi konusunda rahatsızlık verdiği için Modi ailesinden özür dilediğini söyleyecek. Daha sonra Gopi, odasını temizlerken Jigar’ın ceketini bulacak ve Paridi2ye oyun oynandığını anlayacak. Paridi’yi arayıp onunla görüşmek istediğini söyleyecek.

Masum 307. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Masum 307. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 307. Bölümünde Ahem, Gopi’yi göremeyince onun nerde olduğunu anlamaya çalışacak ve dışarı çıktığını öğrenecek. Gopi ile Paridi buluşacaklar ve Gopi ona Jigar’ın ceketinden söz edecek ve Paridi’nin suçsuzluğunu bildiğini kaydedecek. Paridi ise Vivan’ın tehlikeli biri olduğunu anlatıp, daha önce ayrıldığı kız arkadaşını da tanınmaz hale getirdiğini dile getirecek.

Masum 23 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı son bölüm özeti izle

Masum 23 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı son bölüm özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Paridi, başından geçenleri Gopi’ye anlatacak. Vivan’ın nasıl bir karakterde olduğunu öğrendiğini, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığını, bunları öğrendikten sonra ise yüzüğü attığını söyleyecek. Gopi ise Paridi’yi de yanına alıp Modi evine dönecek ancak Kokila onları içeri almayacak. Gopi, Paridi’yi yalnız bırakmayacak ve onunla birlikte Urmila’nın evine gidecek.