Masum 307. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya sayfaları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 307. Bölümünde Vivan’ın yalanlarına inanan Modi ailesi, Paridi’ye sırtını dönecek. Hetal ve Kokila, Paridi’ye güvendiklerini ancak hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyip onu evden dışarı atacak. Vivan ise fırsatı değerlendirip Paridi’yi kaçırmak için harekete geçecek. Gopi, Paridi’nin oyuna getirildiğini anlayıp ona destek verecek. Onu gidip alıp eve dönecek ancak Kokila, Gopi’ye bir seçim yapması gerektiğini hatırlatacak. Gopi ve Paridi birlikte Urmila’ya gidecekler. Daha sonra ise komşuları Savita ve diğer komşular Modi ailesinin evine gelecek ve kendilerini Rada’nın davet ettiğini söyleyecek. Savita, Gopi ve Paridi’yi sormaya başlayınca Hetal onları arayıp eve geri dönmelerini isteyecek.

Masum 307. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Masum 307. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti yayınlandı. Dizinin 307. Bölümünde Gopi, Paridi’yi de alıp eve dönmek üzere hazırlanırken Vivan Paridi’yi kaçırmaya çalışacak. Gopi ise Vivan’la kavga ederken yere düşüp başını çarpacak. Gopi’nin akıbeti ve merak edilen diğer soruların yanıtları 307. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum son bölüm fragmanı 23 Ocak 2021 özeti

Masum son bölüm fragmanı 23 Ocak 2021 Cumartesi özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Paridi, tam her şey yolunda gitmeye başlarken birden kendisini evden kovulmuş olarak bulacak. Daha sonra ise Vivan tarafından kaçırılacak.